Baan reserveren 

Een baan reserveren kan op twee manieren:

 

Via de KNLTB app

De KNLTB.club app is geschikt om één van onze vier banen te reserveren. In de app kun je zelf kijken of er een baan vrij is en je kunt hem dan zelf reserveren zonder tussenkomst van mij.

Het werkt als volgt:

  • de KNLTB club app moet worden gedownload en geïnstalleerd. De app kan worden gedownload via de App Store of via Google Play Store. Zoek op KNLTB clubapp. Er is één app, dus dat kan niet missen. De nieuwste versie van de app werkt. Oudere versies werken misschien niet. Verwijder die dan en installeer de nieuwste versie.
  • inloggen via de App:
    Nadat je jouw vereniging hebt geselecteerd, (LTC Bedum) krijg je het inlogscherm. Hier kun je inloggen met je bondsnummer. Je bondsnummer staat op jouw clubpas. Je kunt het ook opvragen bij de ledenadministrateur (ledenadmin@ltcbedum.nl). Je wachtwoord kun zelf installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres. Ook kun je hier bij de app inloggen als gast. Maar dan kun je niet alles bekijken in de app en geen banen reserveren.
    Soms kan dit inloggen wat problemen geven, vaak lukt het door meerdere keren te proberen

 

Via de internetpagina KNLTB.Club

Reserveren kan ook via de pagina https://www.knltb.club/

  • je logt in met je bondsnummer. Je bondsnummer staat op jouw clubpas. Je kunt het ook opvragen bij de ledenadministrateur (ledenadmin@ltcbedum.nl). Je wachtwoord kun zelf installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres
  • je gaat naar het onderdeel Afhangbord
  • rechts boven zie een blauwe knop ‘Voeg boeking toe’; druk daar op en vul op de pagina die dan verschijnt jouw boeking in.

 

LET OP:

Als je een baan hebt gereserveerd en je maakt er uiteindelijk geen gebruik van, verwijder die reservering dan. Dan kunnen anderen van de baan gebruik maken.