CORONA MAATREGELEN

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden de volgende regels:

CLUBGEBOUW

Het clubgebouw is per 1 juli weer open. Er zijn nog 11 zitplaatsen om de 1,5 meter regel te kunnen handhaven. Verder is éénrichtingverkeer ingesteld. De ingang is aan de noordkant van het gebouw bij veld 1; de uitgang is aan de zuidkant bij veld 3.

In het clubgebouw gelde de regels voor de horeca. Iedereen die ouder is dan 13 jaar houdt 1,5 meter afstand.

VRIJ TENNISSEN

IEDEREEN MAG WEER VRIJ TENNISSEN!

Banen reserveren voor gebruik doe je met behulp van het digitale afhangbord. Klik hier voor uitleg over het afhangbord.

ZONDER RESERVERING MAG JE NIET NAAR DE BAAN KOMEN!

Bij het tennissen gelden onder andere de richtlijnen hiernaast.

TOSS

De georganiseerde toss is weer van start gegaan. Drie van de vier banen zijn voor de toss gereserveerd op de toss-tijden. Als er geen andere spelers zijn, dan kan de vierde baan ook voor de toss worden gebruikt.

Bij het tennissen gelden onder andere de richtlijnen hiernaast.

VRAGEN?

Vragen hierover kun je stellen aan trainer en toezichthouder Frenk Abrahams of voorzitter en corona contactpersoon Peter Russchen.

Meer informatie op de website van de KNLTB.