CORONA MAATREGELEN

Bovenstaande afbeelding bevat veel kleine tekst. Hij kan groot worden weergegeven door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en vervolgens te kiezen: Link openen in een nieuw tabblad of in een nieuw venster. In het nieuwe tabblad of venster kun je het schema vergroten door met de linker muisknop op het schema te klikken.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden de volgende regels:

Competitiestart

De start van de voorjaarscompetitie 2021 is verplaatst naar het najaar.

CLUBGEBOUW.

Het clubgebouw en het terras zijn vanaf zaterdag 5 juni weer geopend.

VRIJ TENNISSEN

IEDEREEN MAG WEER VRIJ TENNISSEN!

Banen reserveren voor gebruik is verplicht. Dat doe je met behulp van het digitale afhangbord. Klik hier voor uitleg over het afhangbord.

Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen vanaf 16 maart buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Tennis met 4 personen op een baan is dus weer toegestaan. Voorwaarde is wel dat spelers van 27 jaar ouder 1.5 meter afstand van elkaar houden.Geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan.

Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.

ZONDER RESERVERING MAG JE NIET NAAR DE BAAN KOMEN!

Dit houdt in dat er vooraf een baan wordt gereserveerd en na het spelen direct het park wordt verlaten. Neem je verantwoordelijkheid en zoek de grenzen niet op.

TOSS

Goed nieuws, vanaf woensdag 19 mei is het weer mogelijk om te tossen. De banen zijn hiervoor gereserveerd.

VRAGEN?

Vragen hierover kun je stellen aan trainer en toezichthouder Frenk Abrahams of voorzitter en corona contactpersoon Peter Russchen.

Meer informatie op de website van de KNLTB.