CORONA MAATREGELEN

Bovenstaande afbeelding bevat veel kleine tekst. Hij kan groot worden weergegeven door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en vervolgens te kiezen: Link openen in een nieuw tabblad of in een nieuw venster. In het nieuwe tabblad of venster kun je het schema vergroten door met de linker muisknop op het schema te klikken.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden de volgende regels:

GEEN COMPETITIEWEDSTRIJDEN

Met ingang van 14 oktober 2020 is de competitie gestaakt, zowel voor de jeugd als voor de volwassenen. De start van de voorjaarscompetitie 2021 is voorlopig uitgesteld tot begin mei.

CLUBGEBOUW

Het clubgebouw is per 28 september 2020 gesloten. Het terras is ook gesloten. Voor toiletbezoek mag je wel in het clubgebouw naar binnen.

VRIJ TENNISSEN

IEDEREEN MAG WEER VRIJ TENNISSEN!

Banen reserveren voor gebruik is verplicht. Dat doe je met behulp van het digitale afhangbord. Klik hier voor uitleg over het afhangbord.

Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen met ingang van 3 maart 2021 spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Dubbelen is voor hen ook mogelijk. Ook interne wedstrijden op de club zijn toegestaan.

ZONDER RESERVERING MAG JE NIET NAAR DE BAAN KOMEN!

Dit houdt in dat er vooraf een baan wordt gereserveerd en na het spelen direct het park wordt verlaten. Neem je verantwoordelijkheid en zoek de grenzen niet op.

Vanaf 16 maart 2021: Dubbelen mag weer voor iedereen. Volwassenen vanaf 27 jaar mogen individueel sporten of in groepjes van maximaal 4 personen (per baan) met onderling 1.5 meter afstand. Geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.

TOSS

De georganiseerde toss is gestaakt, want georganiseerde wedstrijden zijn verboden voor volwassenen. De banen zijn vrij op de tosstijden. Zo gauw het tossen weer is toegestaan, worden de vier banen weer voor de toss gereserveerd op de toss-tijden.

AVONDKLOK

De avondklok geldt in ieder geval t/m 30 maart 2021. Het is niet mogelijk een veld te reserveren na 20.55 uur.

VRAGEN?

Vragen hierover kun je stellen aan trainer en toezichthouder Frenk Abrahams of voorzitter en corona contactpersoon Peter Russchen.

Meer informatie op de website van de KNLTB.