CORONA MAATREGELEN

Bovenstaande afbeelding bevat veel kleine tekst. Hij kan groot worden weergegeven door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en vervolgens te kiezen: Link openen in een nieuw tabblad of in een nieuw venster. In het nieuwe tabblad of venster kun je het schema vergroten door met de linker muisknop op het schema te klikken.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden de volgende regels:

Competitiestart

De voorjaarscompetitie 2021 is in september gestart.

CLUBGEBOUW.

Het clubgebouw en het terras zijn weer geopend.

De maatregelen in het kort:

• Sporten blijft mogelijk, zowel buiten als binnen van 05.00 uur tot 17.00 uur. Dit geldt voor vrij spelen, trainingen, competities en toernooien.
  • Tijdens het sporten is de 1.5 meter afstand niet nodig, buiten de baan of op het park is de 1.5 meter wel verplicht. Geef elkaar de ruimte.
  • Voor buiten sporten is het niet nodig een CTB te laten zien.
  • Horeca op sportlocaties mag open van 5.00 uur tot 17.00 uur. Een CTB is nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van de binnenruimtes, horeca en terras van de sportlocatie. Een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en 1.5 meter afstand is verplicht. Dit betekent dus dat iedereen die gebruik maakt van het clubhuis of het buitenterras op een vereniging een CTB moet laten zien. Dit geldt ook voor de andere binnenruimtes, zoals kleedkamer, toilet en bestuurskamer.
  • Publiek is niet toegestaan op het park of in een hal. Ouders, familie en vrienden kunnen niet komen kijken bij trainingen en wedstrijden.

VRIJ TENNISSEN

IEDEREEN MAG WEER VRIJ TENNISSEN tot 17.00 uur.

Banen reserveren voor gebruik is verplicht. Dat doe je met behulp van het digitale afhangbord. Klik hier voor uitleg over het afhangbord.

Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.

ZONDER RESERVERING MAG JE NIET NAAR DE BAAN KOMEN!

Dit houdt in dat er vooraf een baan wordt gereserveerd en na het spelen direct het park wordt verlaten. Neem je verantwoordelijkheid en zoek de grenzen niet op.

TOSS

De banen zijn hiervoor gereserveerd op woensdagmorgen. De toss op dinsdagavond en donderdagavond zijn voorlopig gestopt.

VRAGEN?

Vragen hierover kun je stellen aan trainer en toezichthouder Willem Kloos of voorzitter en corona contactpersoon Peter Russchen.

Meer informatie op de website van de KNLTB.