CORONA MAATREGELEN

Bovenstaande afbeelding bevat veel kleine tekst. Hij kan groot worden weergegeven door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en vervolgens te kiezen: Link openen in een nieuw tabblad of in een nieuw venster. In het nieuwe tabblad of venster kun je het schema vergroten door met de linker muisknop op het schema te klikken.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden de volgende regels:

Competitiestart

De start van de voorjaarscompetitie 2021 zal in september van start gaan.

CLUBGEBOUW.

Het clubgebouw en het terras zijn weer geopend.

Coronatoegangsbewijs bij LTC Bedum

Met ingang van aanstaande zaterdag 25 september 2021 zijn er nieuwe landelijke regels op het gebied van corona. Die gelden voor onze kantine.

Het bestuur gaat ervan uit dat iedereen zich houdt aan onderstaande regels. Het is mogelijk dat bestuursleden controleren of bezoekers in de kantine een  coronatoegangsbewijs hebben.

• Onderstaande is van toepassing voor mensen van 13 jaar en ouder
  • Voor gasten die binnen in het clubhuis of de sportkantine zitten en een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zittend is wel een coronatoegangsbewijs nodig. De check hoeft niet gelijk bij de ingang gedaan te worden, maar mag ook gedaan worden als de persoon in het horecagedeelte plaatsneemt.
  • Bij het afhalen van drankjes/hapjes in het clubhuis of aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangs-bewijs niet nodig.

Wie nog geen toegangsbewijs heeft, kan hier lezen hoe je één kunt krijgen:

Verder is Willem Kloos vanaf vandaag de coronatoezichthouder van onze club. De coronacoördinator blijft ondergetekende.

VRIJ TENNISSEN

IEDEREEN MAG WEER VRIJ TENNISSEN!

Banen reserveren voor gebruik is verplicht. Dat doe je met behulp van het digitale afhangbord. Klik hier voor uitleg over het afhangbord.

Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Tennis met 4 personen op een baan is dus weer toegestaan. Voorwaarde is wel dat spelers van 27 jaar ouder 1.5 meter afstand van elkaar houden.Geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan.

Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.

ZONDER RESERVERING MAG JE NIET NAAR DE BAAN KOMEN!

Dit houdt in dat er vooraf een baan wordt gereserveerd en na het spelen direct het park wordt verlaten. Neem je verantwoordelijkheid en zoek de grenzen niet op.

TOSS

Deze staat sinds 19 mei weer op de agenda. De banen zijn hiervoor gereserveerd.

VRAGEN?

Vragen hierover kun je stellen aan trainer en toezichthouder Frenk Abrahams of voorzitter en corona contactpersoon Peter Russchen.

Meer informatie op de website van de KNLTB.