CLUBTOERNOOI 2020

Nu de regels zijn verlicht en het clubhuis weer geopend is, mogen de Clubkampioenschappen 2020 worden georganiseerd! Deze worden gehouden op zondag 30 augustus 2020.

Wel zullen we het coronaprotocol moeten handhaven: buiten de baan 1,5 meter afstand, looproute volgen, desinfecteren van handen: Het volledige protocol hangt in de kantine op het park. Uiteraard mag er publiek komen kijken, met dien verstande dat iedereen zich aan het protocol houdt.

Alle seniorleden zijn welkom om mee te doen aan deze Clubkampioenschappen! Van beginners, tot toppers. Want voor iedereen zal er voldoende gelegenheid zijn zich volledig uit te leven op de baan. We hopen dit jaar op (extra) veel enthousiaste deelnemers, zodat wij dit jaar wederom een gezellig toernooi kunnen organiseren.

Spelregels van dit toernooi;

1. Het is een dubbeltoernooi; in elke ronde speel je met een andere partner. De teams worden door de wedstrijdleiding ingedeeld.
  2. Geen officieel KNLTB toernooi. Dus plezier staat voorop en geen rating.
  3. Elke deelnemer schrijft zich via onderstaand formulier individueel in.
  4. Kosten deelname € 0,00
  5. Iedereen kan tegen iedereen komen te spelen.
  6. Commissie van wijze personen gaat dit bepalen.
  7. We spelen maximaal 4 wedstrijden van 1 uur en plannen tussen de wedstrijden een korte periode in zodat de spelers de baan kunnen verlaten en de nieuwe spelers de banen kunnen betreden.
  8. We tellen de games door; de speler met de meeste gewonnen games is de winnaar.
  9. Na het eindsignaal wordt alleen de lopende rally afgespeeld.
  10. We spelen gefaseerd op tijd; de helft van de banen begint en eindigt op het hele uur en de overige banen beginnen en eindigen op het halve uur. Zo voorkomen we drukte aan de wedstrijdtafel.

[[[["field10","equal_to","NEE"]],[["show_fields","field11,field6"]],"and"]]
1 Step 1