Even pauze met lekkere hapjes

Zondag 19 februari was de laatste onderlinge competitie ronde voor de jeugd. Voor de hoofdprijs waren Manon en Daan de belangrijkste spelers. Beide begonnen met 17 punten aan deze laatste dag. Manon verspeelde uiteindelijk 2 punten, waardoor Daan Hiemstra met 22 punten de winnaar is geworden. Manon werd tweede en Jaike derde.

Concluderend na deze eerste serie van wedstrijden, het was een daverend succes. Er werd goed gespeeld, de wedstrijden waren spannend. Door deze serie wedstrijden zijn we klaar voor de reguliere competitie. Gezien het enthousiasme van de kinderen kan de jeugdcommissie niets anders concluderen dan deze onderlinge competitie te herhalen. We willen iedereen bedanken die mee geholpen heeft.