Groen

Voor de groene competitie geldt een advies aanvangstijd van 08:30u, de duur van de wedstrijden is afhankelijk van het aantal beschikbare banen op dat moment. (gemiddeld tot 12:00 à 13:00 uur).

Groen 1. (teamleider is Marcel Nijhof)
Daan Heemstra, Jan-Marc Nijhof, Charity Gonzalez, Jaike Hellinga, Kaia Hellinga, Noor Hofman
Poule: TC Ten Boer, Odivia (Eenrum), De Marsch (Paterswolde), TSH (Haren), GLTB (Helpman, Groningen), Cream Crackers (Gron), TC Delfzijl.
Data+locaties:
9 april tegen Ten Boer in Bedum
Paasmaandag 17 april tegen Odivia in Eenrum (Willingestraat 2)
30 april tegen De Marsch in Bedum
7 mei tegen TSH in Haren (Oosterweg 86)
14 mei tegen GLTB in Groningen (Savornin Lohmanlaan 52)
21 mei tegen Cream Crackers in Bedum
28 mei tegen Tc delfzijl in Bedum

Groen 2.(teamleider is Marianne Allodi).
Fabio Allodi, Leon Groenewegen, Michiel Jelijs, Nyo Kirindongo, Milan Meijerink, Henrico Wijlhuizen.
Poule: Odivia (Eenrum), GLTB (Groningen), De Marsch (Paterswolde), TSH (Haren), REO (Roden), Cream Crackers (Groningen), Tennisvereniging van Starkenborgh (Groningen).
Data + locaties:
9 april tegen Odivia in Eenrum (JJ Willingestraat 2)
Paasmaandag 17 april tegen GLTB in Bedum
30 april tegen De Marsch in Paterswolde (Hooiweg 196A)
7 mei tegen TSH in Bedum
14 mei tegen REO in Bedum
21 mei tegen Cream Crackers in Groningen (Laan Corpus den Hoorn 98)
28 mei tegen Van Starkenborgh in Groningen (Heerdenpad 9)

Onderlinge afspreken kunnen in de team groepsapp worden gemaakt.
Elk team heeft een teamleider, de teamleider zal (in overleg) het rijschema voor uitwedstrijden opstellen.
Tevens zal hij/zij bepalen wie er uit zullen spelen (het “uitteam” bestaat uit 4 spelers, het thuisteam uit alle 6).

Rood

Voor de “rood en oranje” kinderen start de Jeugdcompetitie van 2017 op 19 maart aanstaande.

Let op: de aanvangstijd voor rood en oranje is hetzelfde; aanwezig om 08:45u, starten om 09:00 uur.
De duur van de rode competitie is 1,5 tot 2 uur per competitiedag, de duur voor oranje is 2,5 tot 3 uur per competitiedag.

Hier volgt een overzicht de teamindelingen, tijden en locaties;

Rood 1: Sem Koning, Ryan Rietsema, Iris Rutten, Niklas Simon, Jorn Wijlhuizen, Febe Hellinga
Poule: LTC Bedum, Cream Crackers (Groningen), Odivia (Blijham), TCTB (Ten Boer), Fivelveld (Appingedam}
Data en locaties:
19 maart in Groningen (Laan Corpus den Hoorn 98)
26 maart in Bedum
2 april in Ten Boer (Gaykingastraat 19)
16 april in Appingedam (Farmsumerweg 19-1)

Rood 2: Demi Pietersen, Sophie Mathijs, Vera Dijk, Vera Hagoort, Mignon Westers, Denise Westers
Poule: LTC Bedum, TC Winsum, TC Baflo, TIOL (Zuidhorn)
Data en locaties:
19 maart in Zuidhorn (Van Starkenborghkanaal ZZ 2a)
26 maart in Baflo (Meijmaweg 9b, Rasquert)
2 april in Bedum
16 april in Winsum (Wierdaweg 2b)

Rood 3
Alexander Bos, Sander Geertsema, Rodin Hagenouw, Milan Liu, Jolien Groenewegen, Mare Rutten
Poule:
LTC Bedum, CreamCrackers (Groningen), TSH (Haren), TIOL (Zuidhorn), TC Nienoord (Leek)
Data en locaties:
19 maart in Zuidhorn (Van Starkenborghkanaal ZZ 2a)
26 maart in Leek (Sunckemalaan 2c)
2 april in Bedum
16 april in Haren (Oosterweg 86)

Oranje

Anouk Schuil, Nathalie Woldendorp, Ilse Dijk, Yaron van Dellen, Rik de Jonge.
Poule:
LTC Bedum, Cream Crackers (Groningen), LEO (Loppersum), GLTB (Helpman,
Groningen), TSH (Haren)
19 maart in Bedum
26 maart in Loppersum (Pomonaweg 9)
2 april in Groningen (De Savornin Lohmanlaan 52)
16 april in Haren (Oosterweg 86)

N.B. Algemeen:

1. De app groepen worden in de week van 6 maart per team aangemaakt zodat jullie onderling bijvoorbeeld kunnen overleggen wie er rijdt.
  2. Bij voorkeur gezamenlijk reizen, we hopen dat dit de teamgeest vergroot en het een professionele uitstraling geeft richting de andere clubs.
  3. Loïs Fernhout zal fungeren invaller waar nodig.
  4. We gaan er vanuit dat jullie alle competitiedagen aanwezig zullen zijn. Maar mocht je echt een keer verhindert zijn laat dat dan zo tijdig mogelijk weten via de groepsapp.
  5. Voor alle andere informatie kunnen jullie het verslag van de ouderbijeenkomst er ook nog even op nalezen.

Overige vragen en opmerkingen kun je kwijt bij Lars Pomp (larspomp@gmail.com of 06-28223012) of andere leden van de Jeugdcommissie.