Op zaterdag in het langste weekend van 2016 is de jeugd van LTC Bedum officieel voorzien van nieuwe kleding.

De sponsor, Mondzorg Noord, heeft voor elk jeugdlid van de tennisvereniging een trainingsbroek, een sweater en een shirt beschikbaar gesteld. René en Kirsten Dijkstra van Mondzorg Noord waren aanwezig voor het fotomoment op het tennisveld waarbij ook bijna alle 59 jeugdleden van de club aanwezig waren. Voor het bedrijf markeert het de overgang naar de Rigaweg 34 in Groningen waar men op 13 november aanstaande een open dag houdt.

Voorzitter Peter Russchen gaf aan dat de tennisclub heel blij is dat Mondzorg Noord de club op deze wijze steunt en de gelegenheid geeft om eenduidig en representatief naar buiten te treden. Natuurlijk is er intern veel werk verzet om het zo ver te krijgen dat iedereen van kleding met de juiste maat is voorzien. Janneke Dijk en Frenk Abrahams speelden daarbij een belangrijke rol.

Dit is een mooie mijlpaal voor LTC Bedum en het onderstreept een succesvol jaar waarin het ledental fors is gegroeid. Deze zaterdag stond voor de tennisjeugd verder in het teken van zwemmen, BBQ-en en een afsluitende disco.