INSCHRIJVING VOORJAARSCOMPETITIE 2017

De voorjaarscompetitie lijkt nog ver weg maar je kunt je tot uiterlijk 10 december inschrijven voor de landelijke -en regionale voorjaarcompetities. In 2016 hebben 2 jeugd- en 8 seniorenteams deelgenomen aan deze competitie verdeeld over maandag, donderdag, zaterdag en zondag. Dit jaar start de eerste speelronde in week 14 (vanaf donderdag 6 april).

Vanaf 2017 is het ook mogelijk om deel te nemen aan 3 nieuwe competitievormen, deze vormen zijn ook meegenomen op het inschrijfformulier. Op basis van opgaves kijkt de vereniging of die ook daadwerkelijk gespeeld gaan worden. Informatie over deze vormen is te vinden onder Voorjaarscompetitie 2017 (informatie) en op de site van de KNLTB.

Verder introduceert de KNLTB het ‘compact spelen’. Dit betekent korter spelen (super-tiebreak ipv 3e set en bij stand 40-40 beslissend punt ) en dus meer ruimte voor vrij spelen en beter te plannen competitiedagen.
Het gaat verder als volgt: de vereniging kan dit alleen in stellen per competitiedag en niet per afdeling. Mochten we dus besluiten om bijv. zaterdag ‘compact’ te spelen dan spelen alle zaterdagteams, iedere thuiswedstrijd, ‘compact’.
‘Compact spelen’ is dus geen verplichting maar een optie, maar als we het voor bijv. zaterdag instellen dan geldt het voor alle zaterdagteams en voor alle thuiswedstrijden. Hou er dus ook rekening mee dat andere verenigingen kunnen kiezen voor ‘Compact spelen’ en dat er dus bij uitwedstrijden bij die verenigingen ‘compact’ gespeeld wordt.
Meer informatie is te vinden op de site van de KNLTB.

Tennisclub Bedum jeugdtraining

Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je ‘compact’ wil spelen of niet .
Geef dus aan in het online-inschrijfformulier of je ‘compact’ wilt spelen dan kunnen we overwegen of we op een bepaalde speeldag ‘Compact ‘ gaan spelen of juist niet . Schrijf je dus snel in. De inschrijving sluit op 10 december 2016

In twee teams spelen:

Indien je in 2 teams wilt spelen en dus dispensatie wilt aanvragen, geef dit dan zo snel mogelijk door aan de competitieleider.

Inschrijven:

Je kunt inschrijven als team, dan zijn minimaal 4 teamleden verplicht. Heb je (nog) geen team, dan is individuele opgave mogelijk. We kijken dan of er een team te formeren is of dat je aansluit bij een bestaand team.

Opgave team via deze link.

Opgave individueel via deze link.